Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

India zombiuralom alatt

2014.07.31. 12:21 Csabi87

A Ford testvérek vezényletével Afrika nem is olyan régen már zombik által övezett területté változott, a britek következő zombifilmjében pedig most India következik.

A 2010-es első felvonás nem volt rossz, az újabb részben pedig az ígéretek szerint mindent felcsavartak. A végeredmény persze kérdéses, hiszen pár fesztiválon már bemutatták a produkciót és annyira senki nem volt elájulva, persze azért pozitív véleményekbe is bele lehet futni, ha nagyon kutakodunk.

A történet főhőse ezúttal is egy férfi lesz, aki a zombiktól hemzsegő félszigeten neki indul, hogy megmentse szerelmét és közös gyermeküket, az út azonban megpróbáltatásokkal teli.

Az Államokban szeptember közepén DVD-n is érkezik a produkció, ennek okán pedig egy új red band előzetest is sikerült összevágni. Ezt találod a tovább mögött.

· 1 trackback Címkék: előzetesek the dead 2

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr296561933

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Teréz Anya, vagy Apa? 2014.07.31. 22:02:45

Teréz Nyanyus: Az emberek haláltusáját kéjes örömmel átélő szadista nőtől való idézést semmilyen közösségi oldalon ne lájkold és ne továbbítsd! Amit nagy valószínűséggel a propagandagépezete írt neki. Csak egy bűn ronda nő volt, akihez amúgy sem nyúl...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2014.08.02. 16:56:39

Hat ez kesz :D Csak felig tartozik ide, de vajon igazi bollywoodi horrorfilmek milyenek lehetnek amugy? Tavol-keleti filmeket nagyon szeretem, de Indiabol meg csak szerelmesromantikust es robbanoslovoldozost lattam, horrort meg nem, de varom :)

süti beállítások módosítása