Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Földönkívüli invázió az erdőben

2014.07.31. 12:10 Csabi87

Emlékszel még a The Vicious Borthers néven futó rendező, író párosra? Colin Minihan és Stuart Ortiz még 2011-ben hívták fel magukra a figyelmet, az egész pofásan sikerült Grave Encounters című  kézikamerás horrorral, ami a műfaj egyik igen kellemes darabja és messze lekörözi például a Paranormal Activity-filmeket.

Egy év múlva a produkció folytatást is kapott, igaz a duó akkor már csak íróként volt jelen, most azonban újabb filmmel rukkolnak elő, ez alkalommal pedig a gonosz démonokat nem kevésbé rohadék földönkívüliekre cserélik.

A film a nyelvtörőket is megszégyenítő Extraterrestrial címet viseli és egy baráti társaság kerül a középpontjába, akik egy erdei lakban szeretnék eltölteni a hétvégét. Elmeháborodott gyilkos, erdő szelleme vagy gonoszok démonok helyett azonban belefutnak egy földönkívüli támadásba. Jaj szegények.

Azt csak hangsúlyozni tudom, hogy a témában baromi kevés alkotás születik, az utóbbi időből mondjuk a Dark Skies lehet említésre méltó vagy a jóval szerényebb költségvetéssel dolgozó, de szerintem viszonylag korrekt Alien Abduction.

A poszter egyelőre nem rossz, de kevés ahhoz hogy bármi támpontot is adjon, talán majd hamarosan egy előzetessel is megdobnak minket.

Extraterrestrial-Poster.jpg

Címkék: poszter extraterrastrial

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr726561899

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása