Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Előzetest kapott a See No Evil 2

2014.07.30. 13:20 Csabi87

see-no-evil-tease.jpgJacob Goodnight még 2006-ban szabadult a nagyközönségre, akkor Gregory Dark rendezésében és Dan Madigan forgatókönyve alapján. A főszerepet egy nagyra nőtt, behemót ketrecharcos Glenn Jacobs kapta és egy abszolút B slashert kaptunk, ami a maga módján szórakoztató és korrekt volt, de nem az a fajta, ami a folytatásért kiált.

Nem is tett így, azonban nem olyan régen a Soska testvérek felbukkantak a színen és úgy döntöttek, hogy filmre vinnék a történet folytatását, hiszen azzal azért mindannyian tisztában vagyunk, hogy egy valamire való sorozatgyilkost nem lehet megölni, Jacob Goodnight pedig beáll a sorba és "feltámad", hogy ismét átsegítsen néhány szerencsétlen a túlvilágra.

Glenn Jacobs ismét megkapta a gonosz szerepét, hiszen az elmúlt időben sem ment összébb, míg a forgatókönyvet Bobby Lee Darby és Nathan Brookes írta, a rendezést pedig az említett nővérek vezényelték.

Jen és Sylvia ráadásul a két női főszerepre a horrorban járatosak számára ismert neveket és arcokat választott. Egyrészt a már általuk is kipróbált Katharine Isabelle (az American Maryben játszott főszerepet, az pedig ugye szintén Soska-film) valamint Danielle Harris lett a szerencsés, miattuk pedig azért mindenképpen érdemes lesz legalább egy pillantást vetni a filmre.

A produkció természetesen egyből lemezen érkezik, majd októberben és azért bízunk benne, hogy a testvérek most sem okoznak majd csalódást. Előzetest a tovább mögött találsz.

Címkék: előzetesek see no evil 2

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr696559411

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása