Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Na végre! Egy fasza előzetes a Szarvakhoz

2014.07.27. 10:44 Csabi87

Nagyon bírom Alexandre Aja filmjeit, igazi mestermunkák, ha saját filmről, ha remakeről beszélünk, viszont a Joe Hill regényből készült Szarvak egészen eddig valahogy hidegen hagyott. Tény, hogy a könyvhöz még nem volt szerencsém, de az első előzetes olyan semmilyen volt, mint a magyar válogatott játéka - természetesen fociról beszélünk, nem is vízilabdáról, #napisportfityisz

A Comic Conon viszont bemutattak egy újabb előzetest is, amitől tűk kerültek a seggem alá és alig várom, hogy láthassam a végeredmény, sőt azt is, hogy kezembe vegyem a könyvet. 

horns.jpg

Mókás és Radcliffe játéka egészen pazarnak tűnik, naná egy felirat is felvillan, hogy élete eddigi legjobb alakítását nyújtja a filmben. Itt pedig hozzá is tenném, hogy A fekete ruhás nőben sem volt ügyetlen. 

A tengerentúli bemutató Halloweenkor, azaz október 31-én esedékes, remélem itthon is hamar hozzá lehet majd jutni és lesz forgalmazó, aki lemer rá csapni.

Egyébként a produkcióhoz egy kisebb rakás anyag már összejött, ezeket itt meg is találod.

Címkék: előzetesek horns

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr576547517

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása