Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Mesék a kriptából - Komplett kollekció

1. évad 6. rész

2014.07.26. 10:21 Csabi87

A 6 részes első évad utolsó felvonása volt a Komplett kollekció, amelyben egy nyugdíjas házaspár cseppet sem felhőtlen életébe nyerhetünk betekintést.

Jonas világ életében a szerszámgyárban dolgozott, azonban, ahogy betölti a 65. életévét kiteszik a munkahelyéről és nyugdíja küldik. Hősünk így otthon tengetheti az arany éveit,a miben azonban úgy tűnik nem sok köszönet van. Az elmúlt 47 évben ugyanis jó formán csak aludni járt haza és feleségével. a kicsit kattant Anitával is nehezen találja meg a közös hangot.

tales4.jpg

Ezt csak tetézi az a tény, hogy Anita a környék összes kóbor állatát befogadja, a házban élnek vele és a barátainak tartja őket, Jonas pedig rühelli a sok bolhafészket és a pokolba kívánja őket. Főleg azért, mert Anita úgy bánik vele, mintha nem a férje, hanem az egyik állatkája volna.

Jézusom egy mókussal. Az de undorító. Az rosszabb, mint három patkány.

Jonas nyugdíjas évei nem alakulnak úgy, ahogy tervezte. Cimborája azt javasolja neki, hogy próbálkozzon meg a modellezéssel, a férfi viszont a kertészkedést választja unaloműzés gyanánt, azonban hamar kénytelen belátni, hogy az sem neki való.

Amikor pedig már úgy tűnik, hogy az aranykor rémálomba fordul Jonas talál magának egy új hobbit. Állatokat kezd kitömni.

tales8.jpg

A maga fekete módján humoros és szórakoztató történet ez négylábúakkal és voltaképpen mindösszesen három szereplővel. A zsörtölődő Jonast azaz Emmet Walsh alakítja, akit számtalan produkció mellékszerepében láthattuk. Detektívet alakított a Véresen egyszerűben, de Harrison Ford oldalán is feltűnt a Szárnyas fejvadászban. 

A nem százas feleséget az 1997-ben elhunyt Audra Lindley keltette életre, aki a pályafutása során szintén elsősorban mellékszerepekben tűnt fel, de inkább a tévében, sorozatok esetén.

Hozzájuk csatlakozott a nem túl ismert Martin Garner.

tales2.jpg

A forgatókönyvet hárman hozták összes. Randolph Davis, akitől később a Rendőrakadémia 7. részét is láthattuk. Battle Davis, aki inkább vágóként tevékenykedett néhány film esetében és A. Whitney Brown, aki szintén nem tartozik az ismertebb nevek közé.

tales3.jpg

A rendezést pedig egy hölgy vezényelhette Mary Lambert, aki munkássága elején klipeket rendezett, majd 1989-ben érkezett a Kedvencek temetője, illetve később annak folytatása is. 2011-ből a Megapiton vs. óriáskrokodil is az ő nevéhez fűződik és a jövőben is előrukkol majd két horrorral a The Executionerrel és a Hell House-szal.

A fényképezést pedig Peter Strein csinálta, aki szintén '89-ben dolgozott Mary Lamberttel a Kedvencek temetőjén, de a szintén King történeten alapuló Graveyard Shift és a Péntek 13. második részének esetében is ő állta kamera mögött.

tales1.jpg

Címkék: sorozat tales from the crypt

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr676528775

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása