Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Mesék a kriptából – Ez a macska megdöglött

1. évad 3. rész

2014.07.20. 12:29 Csabi87

Ulric azért él, hogy meghaljon önöknek!

Ulric egy semmirekellő csavargó. Nem tudni miért alakult így az élete és nem is lényeges, ő már beletörődött és karton dobozok óvásában tengeti éjszakáit a nyílt utcán. Egy éjsötét éjjelen azonban megjelenik egy őrült fickó a sikátorban és pénzt ajánl hősünknek, cserébe pedig tulajdonképpen nem is kér semmit. Csak egy apróságot. Egy abszolút veszélytelen kísérletben szeretné alanyként használni a mi jó Ulricunkat, akinek igazából nincs vesztenivalója, a pénzt pedig nem veti meg, ezért rábólint az ajánlatra.

tales-1.jpg

Gratulálok mami, megölte a barátomat!

Ezt követően máris Dr. Manfred laborjában találjuk magunkat, ahol fény derül arra is, hogy miféle kísérletről van szó. A doktor egy macska agyának kis szeletkéjét szeretné beültetni Ulric agyában, ha pedig a számításai nem csalnak, akkor ezzel a műtéttel a macska mind a 9 élete Ulricé lehetne.

Az őrült kísérlet viszont sikerrel jár, Ulric élete pedig megváltozik. Egy cirkuszi műsort kap, ahol az emberek azért fizetnek, hogy lássák őt meghalni, majd újjáéledni. 

tales-4.jpg

A pénzcsináló gépezet beindul, Ulricnak pedig 9 élete van arra, hogy megszedje magát, ez azonban nem jár áldozatok nélkül.

Az újabb rémesen mókás történet egy egészen kellemes darab, a kapzsiságról és a matematikai hiányosságokról. Előbbi egyébként nagy szerepet kap, hiszen a jó doktorunk is örülne a pénznek, hogy folytassa kutatásait. Ulric meg egyáltalán annak örül, hogy végre meggazdagodhat, de a kis barátnője szemeiben is dollárjelek csillannak, nem beszélve a showmanről, aki szintén szeret fürdeni a dollár tízezrekben.

tales-7.jpg

Ahogy a francia mondja: c'est la szar.

A harmadik borzalmas mesében Joe Pantoliano kapta a főszerepet, akit megannyi mellékszerepben láthattunk már például a Mátrixban vagy a Bad Boiys 2. részében. Az ő történetéhez asszisztálnak a többiek Robert Wuhl, a többnyire sorozatokban felbukkanó Kathleen York és a nem túl ismert Gustav Vintas.

A forgatókönyvet az itthon igazán bizalomgerjesztő nevű Terry Black írta, míg a rendezés annak a Richard Donnernek jutott, aki a sorozat producere és aki az eredeti Superman filmeket rendezte, de a Halálos fegyver filmek mind a négy részénél is ő ülhetett a rendezői székben. A kamera mögött pedig Richard Bowen állt, akitől talán egy korai Cameron Diaz film a Hullázó kedélyek ismerős lehet.

tales-2.jpg

Kellemes feltámadást!

Egy korrekt és gonosz csavarral végződő történet a végeredmény és zárásként pedig a Kriptaőr elmaradhatatlan gonosz kacaja.

tales-9.jpg

Címkék: sorozat tales from the blog

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr516516093

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2014.07.22. 08:04:33

a macskás zseniális, mikor elkezdi számolni a végén, hogy mennyinél is tart. A mai napig erős/sokkoló/vicces mikor rájön hol is tart. :D

süti beállítások módosítása