Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Árad a remake - Tervezett horrorújrák! - 3. rész

2014.07.17. 13:48 Csabi87

Kicsit megpihentünk a múltkor elkezdett listával, amelynek első részét itt, a másodikat pedig itt találod. 

A legjobb pedig az lesz ha belekezdünk ismét azon filmek sorába, amelyekkel kapcsolatban az utóbbi időben felröppent a hír, hogy bizony remake lehet belőlük.

I Saw The Devil

Kim Jee-Woon horrorja egyértelmű, hogy nagy feltűnést keltett és nem történ ez máshogy az Államokban sem. A jogok két producernél találhatóak Adi Shankarnál és SpenceSilna-nál. Azt mondjuk még nem tudni mikor kezdenek is vele valamit. Egyébként producerként ők álltak a Géppisztolyos prédikátor, a Fehér pokol vagy éppen a Szupercella mögött is.

isawthedevil.jpg

Az (It)

A Warner Brothers a Lin Picturesszel és a Vertigo Entertainmenttel közösen szállítja az új Az filmet. Pontos dátum még nincs, viszont a forgatókönyvet a Blood Creeket is jegyző Dave Kajganich írja, a rendezés pedig Cary Fukunaga kezében összpontosulhat. 

it.jpg

A testrablók támadása (Invasion of the Body Snatchers)

A jó öreg testrabló földönkívüliek első ízben 1956-ban jelentek meg, akkor Don Siegel dirigálhatta őket, majd 1978-ban Philip Kaufman kapott erre lehetőséget. Jack Finney regénye aztán 2007-ben is előkerült Nicole Kidman és Daniel Craig pedig főszerepet játszhattak, a film pedig egyszerűen csak az Invázió címet kapta. A jogok viszont időközben a Fűrész-filmekről elhíresült Twisted Pictures birtokába kerültek, akik vélhetően szintén szeretnének pénzt csinálni a vételből.

invasionbody.jpg

Kingdom of the Spiders

A baszott nagy pókoknál nincs is jobb dolog a világon. Vagy de. Mindenesetre az 1977-es Kingdom of the Spiders is remake-ágra kerülhet, az ehhez szükséges jogok Nuala Barton és Rene Sheridan birtokában vannak. Na nem mintha pókos filmből ne jönne egy újabb pár évente.

spidersstreet.jpg

Rémségek kicsiny boltja (Little Shop of Horrors)

Roger Corman vidám kis boltja 1960-ban nyitotta ki kapuit, majd ’86-ban egy kicsit zenésebb folytatás kapott, úgy hírlik azonban, hogy a gyenge folytatásra specializálódott Declan O’Brien szövetkezik Cormannal és neki veselkednek egy újabb rémséges boltos filmnek. Fussunk?

littleshop.png

Lake Mungo

Nem is tudom, hogy Joel Anderson Lake Mungo-jára illik-e ráhúzni, hogy milyen jó film volt. Inkább az egynek elmegy kategóriába esett, ennek ellenére amerikai földön úgy hiszik, hogy egy kis ausztrál importból nem lehet baj. Az ötlet a Paramount Vantage háza tájáról való.

lakemungo.gif

A szörnycsapat (The Monster Squad)

Fred Dekker a Rémes egy éjszaka megrendezését követően Shane Blackkel fogott össze és hozták tető alá a Drakulának is teret adó filmet. A jogok a Paramountnál vannak, ők pedig úgy tudni, hogy Rob Cohent szemelték ki a rendezésre. Egyelőre ennyit tudni.

squad.jpg

Mániákus zsaru (Maniac Cop)

William Lustig és Larry Cohen remake-et nem is olyan régen kaptunk, akkor az Elmebeteg című közösüket dolgozták fel Elijah Wood főszereplésével és parádésan, az eredeti méltó utódjaként. A páros Mániákus zsaru című trilógiája egy picivel későbbi és úgy tűnik itt is befigyelhet egy remake. Az eredeti filmben egyébként Bruce Campbell is szerepet kapott és egész szórakoztató alkotás volt, a második és harmadik rész pedig a tűrhető kategóriába szintén belefért. A remake elvileg William Lustig irány mutatása mellett készülhet, de a rendezés már nem az ő reszortja lesz. A forgatókönyvet Ed Brubaker írhatja.

maniaccop.png

Mártírok (Martyrs)

Pascal Laugier kendőzetlen, francia horrorja 2008-ban fröcskölte arcon a nézőket. A jogok a Foxnál lapulnak és ne higgyük, hogy nem kezdenek vele valamit. Persze a kérdés az, hogy mikor és kivel, hiszen az eredetit überelni nem lesz könnyű. Lehet ezért is megy a tökölés.

martirok.jpg

Címkék: toplista

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr416513441

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dzsézön 2014.07.17. 13:58:14

Mániákus zsaruból jöhetne valami brutál cucc, bár valószínű, hogy 16-os szutyok lesz. "Az" tőlem jöhet, mert ölég halovány volt a régi. Tudom, hogy sokan szeretik, de nekik attól még megmarad az eredeti. Az I saw the devil-hez meg Hollywooddban nem kéne hozzápiszkálni szerintem.

tyutyu81 2014.07.17. 16:23:20

I saw the devil??Ezek nem komplettek ha remake-elik!Az oldboy is bukta volt.Meg a Hivatlan Vendég is.Egy ekkora mesterműhöz kár nyúlni.Meg ott a Mártírok is...Vicc hogy ennyi felesleges pénzük van ezekenek a producereknek.

2014.07.17. 19:53:44

[Sznob mode on] Jajneeeeee nemaaar... Amugy spec szerintem a Lake Mungo egy nagyon jo film volt, egeszen filozofikus... tetszett az elveszett hangulata, de abbol peldaulhogyankepzelik...? Pont attol volt ilyen elveszett, hogy ilyen ausztralos sivatagos indieseg volt. Ehh. [Sznob mode off]

Syracuse 2014.11.01. 00:23:26

Ha valaminek nincs szüksége remakere, az az It, a '90-es alkotás szerintem tökéletes, bár itt a regényhez még nem volt szerencsém.

süti beállítások módosítása