Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Előzetes a Szarvakhoz

2014.07.16. 10:43 Csabi87

Joe Hillnek megtetszett, amit apa csinál és úgy döntött, hogy a nyomdokaiba lép. Persze nem apa nevével, mert úgy mit sem ért volna az egész és valljuk be van abban valami, hogy ha apát Stephen Kingnek hívják, akkor nem érdemes hasonló néven írásba kezdeni.

Joe Hill viszont úgy tűnik örökölte apa tehetségét, legalábbis az írásai szintén kellemesen hátborzongatóak és ijesztőek. A Szarvak címmel megjelent írásból pedig film is készült, amit év elején a Torontoi Film Fesztiválon már bemutattak, a nagyközönséghez viszont majd valamikor október végén érkezhet.

"A történet Ignatius Perrishről szól, aki egy részeg éjszaka után arra ébred, hogy marhára fáj a feje, a tükörbe nézve pedig felfedezi a homlokán éktelenkedő újdonsült szarvait.

Hősünk először azt hiszi hallucinál, hiszen az elmúlt éve meglehetősen gyászos és szar volt, szerelmét megölték és megerőszakolták, így Ig meglehetősen magába zuhant, ám a szarvakról kiderül, hogy csak valódiak. A szarvaknak köszönhetően pedig Ignatius új képességekre tesz szert, olyan képességekre amelyek segítségével végre szerelme gyilkosának nyomába eredhet. Jöhet a bosszú."

Korábban a forgatásokról készült videót már mutattuk, a tovább mögött egy előzetest is találsz.

A filmet egyébként Alexandre Aja (A sziklák szeme, Piranha 3D, Tükrök) rendezte, a forgatókönyvet a regény alapján Keith Bunin írta. Míg a főszerepben Daniel Radcliffe lesz látható, aki A fekete ruhás nőben már azt gondolom bizonyította ilyen irányú tehetségét is. Rajta kívül még Juno Temple, James Remar és David Morse is feltűnik majd a filmben.

hornskep.jpg

Címkék: előzetesek poszter horns

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr346512949

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2014.07.16. 13:38:19

hát még akár jó is lehet, nem sok derül ki ebből a trailerből.

Dzsézön 2014.07.17. 10:06:32

A könyv alapján nem igazán kívánkozik ez vászonra, de hátha sikerül valami ütőset csinálni. Viszont piros pont Radcliffe-ért, mert tényleg sikerült egy igazi jellegtelen tagot találni Ig karakteréhez. :)

süti beállítások módosítása