Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Peter Jackson szerint jó - Housebound

Egy újabb szellemházas sztori - viszont ez még jó is lehet

2014.07.14. 16:32 Csabi87

A nagy harci helyzet az, hogy a padlás is tele van már azokkal a filmekkel, amelyekben a főszerepet egy olyan ház kapja, amelyben gusztustalan gonosz szellemek élnek, akiknek eltökélt szándékuk, hogy az ott lakók idegeire menjenek és előbb vagy utóbb, de a filmvégére módszeresen kicsinálják őket. Felsorolásba nem is kezdenek bele, mert minek, mindenki tudja, hogy miről beszélek.

Viszont Új-Zéland felől most egy biztatónak is nevezhető produkció érkezik, ami már néhány fesztivált is megjárt és az ottani közönség meglehetősen pozitívan nyilatkozott, ráadásul Peter Jackson is dicsérte a filmet.

A sztori egy fiatal lányról szól, aki többnyire bűnőzéssel üti el az idejét, egy ilyen eset után pedig hazaküldik egy jóféle lábbilinccsel megspékelve, hogy az otthon szerető falai közül se tudjon kimozdulni Kylie persze rohadtul utálja ezt az egészet, már csak azért is, mert otthon hibbant édesanyját is kénytelen elviselni. A kedves mama ugyanis szentül megvan róla győződve, hogy a házban szellemek kísértenek. Kylie persze eleinte csak legyint erre, később azonban kénytelen lesz belátni, hogy van némi igazság ebben a históriában.

A produkció írása és rendezése az első filmes Gerard Johnstone nevéhez köthető, aki egy a szigetországbeli komédia megalkotásában is részt vett korábban.

A tovább mögött egy előzetest is találsz.

housebound-poster.jpg

Címkék: előzetesek poszter housebound

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr346507973

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása