Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Extant – Elkezdődött az sorozat

2014.07.14. 20:02 Csabi87

„Egy ideig eltart, míg minden újra normális lesz, de ígérem az lesz” – mondja John Wood a fiának Extant elején, majd felnyitja a srác hátát és kicseréli az elemeit. Egy sci-fitől mondjuk talán pont ezt várja az ember, az Extant pilotja pedig azt hiszem egész jónak nevezhető. Misztikus, robotos, tudományos, jövőben játszódós , így akár többen is megtalálhatják a számításaikat. Ráadásul Steven Spielberg nevéhez kapcsolható, a főszerepben pedig Halle Berryt láthatjuk.

Spoileres folytatás következik.

extant-4.jpg

Molly 13 hónapot töltött egy űrállomáson, egyedül – illetve egy ott található számítógéppel, de azt koránt sem nevezhetjük emberi kapcsolatnak. A küldetés végén azonban nem várt rendszerhiba történik egy napkitörés következtében. Ez pedig hagyján, ugyanis a fedélzeten megjelenik a nő ex-férjének szelleme is, a Földre visszatérve pedig kiderül, hogy Molly terhes.

Az alapszituációt elnézve már eszünkbe juthat a Hold vagy éppen a Rosemary gyermeke, mindezt azonban bőven kiegészítik nekünk, hogy sorozat formájában is megfelelően működjön. Egy másik szálon például a robotika is előkerül, hiszen John és Molly „gyereke” is egy mesterséges életforma – erről meg talán a közelmúltból A gép juthat eszünkbe.

extant-3.jpg

Ezen a vonalon egyébként akár még egy izgalmas gonosz gyerekes vonulat is kialakulhat, legalábbis úgy tűnik, hogy bármennyire is cuki a kis Ethan, azért nem lehet teljesen irányítani. Pierce Gagnon egyébként ügyes gyerek, aki robot létére fagyizhat is, sőt pár perccel később rohangál is, pont mintha egy emberi kis takonypolc volna.

A torta tetején pedig a hab egy kis összeesküvés elmélet, meg „halálból” visszatérő asztronauta és jaj de gonosz felettesek.

extant-2.png

A pilot egyébként egyáltalán nem volt rohangálós, de feszült és izgalmas, a 40 perc pedig csak úgy elröppent, mintha nem is lett volna.

Mickey Fisher úgy tűnik beletalált a tutiba és a több helyről összegyúrt ötlete működőképes lehet, mondjuk Spielberg nem is véletlen adta a nevét a szériához.

extant-1.jpg

A színészeken azért még fussunk végig. Halle Berry kétségtelenül a legnagyobb név a listán, aki ismét visszatért a tévézéshez, rajta kívül pedig szintén parádés a szereposztás. Feltűnik Brad Beyer – aki mondjuk egyelőre nem sok szerepet kapott, de fontos szereplő lesz -, aztán ott a Vészhelyzetes Goran Visnijc, illetve talán Michael O’Neill nevét lehet még érdemes megemlíteni.

Szép volt, jó volt, várjuk is a folytatást.

Címkék: sorozat extant

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr696508879

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Varin 2014.07.14. 21:42:30

Fasza kis sorozat lesz!

A "takonypolc" szó pedig bőven megérne egy Kazinczy-díjat :)))

Csabi87 · http://talesfromtheblog.blog.hu 2014.07.15. 09:24:02

@Varin: jaja, a következő előzetese talán kicsit jobbnak is tűnik, mondjuk becsapós is lehet, de jobb, mint vártam.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2014.07.15. 13:27:04

én a trailer alapján ilyesmit vártam.

süti beállítások módosítása