Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A jóságos, gyilkos nagymami

2014.07.04. 11:45 Csabi87

A többségben biztos, hogy kedves kép él a nagymamamákról, akik elkísérik késő délután az unokát a játszótérre, a hétvégén almás lepényt sütnek a család legnagyobb örömére és odáig vannak Columbo történeteiért és titkon Vili bácsi a kedvencük a Barátok Köztből.

Jacob Ennis független filmesnek azonban vagy nem volt nagymamája vagy verte őt, ugyanis a Kill, Granny, Kill! című legújabb horrorjában egy vérengző nagymama kapja a főszerepet, aki Vili bácsit szereti, de inkább főzve, a Columbo filmek pedig csak azért érdeklik, hogy eltanulja belőlük a legrejtélyesebb gyilkosságok módszereit, az almás lepényeket pedig nem a családnak, hanem a családból készíti el.

A produkció valamikor idén érkezik az Államokba, egyelőre egy előzetes érkezett, ami kicsit gindhouse beütéssel is bír. No, hát van, aki az ilyet szereti.

Címkék: előzetesek kill granny kill

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr966472777

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása