Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A titokzatos katona esete

2014.06.28. 12:49 Csabi87

A briteknél szeptemberben érkezik Adam Wingard rendező és Simon Barrett forgatókönyvíró legújabb közös produktuma a The Guest.

A történet középpontjában egy David nevű katona áll majd, aki a frontról hazatérve beugrik a Peterson családhoz és azt állítja nekik, hogy a fiúk elhunyt a háborúban, mindezt pedig David a saját két szemével látta. A férfi állítólag csak a szülők testi épségét szerette volna csekkolni - a szomorú hír átadásán túl - azonban csak hamar random halálesetek történnek és úgy tűnik Davidnek sötét titkai vannak.

A fentebb említett páros nem olyan régen a You're Next című filmet hozták el nekünk, de ők követték el az The ABC's of Death Quack című szegmensét, ami az egyik legjobb pár perces volt az antológiában. Sőt ha már antológia, akkor a V/H/S első és második részében is kaptak egy-egy részt, de az A Horrible Way to Die is az ő munkájuk korábbról.

guest-foto.jpg

Címkék: thriller előzetesek the guest

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr496436267

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása