Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Zombi barát után, itt a zombi barátnő

2014.06.27. 09:06 Csabi87

Emlékszel még az Eleven testekre? Nem annyira? Semmi baj, ugyanis elég felejthető alkotás volt, egy szerelmes zombi történetet igyekezett bemutatni több-kevesebb sikerrel.

Jeff Baena azonban úgy tűnik lehetőséget látott az ötletben viszont kicsit kicsavarta azt. Fogott egy szerelmes fiatalembert, aki elveszti barátnőjét pedig még annyi és annyi mindent nem mondott el neki, például az érzéseiről és azt kívánja, hogy bárcsak szeretett nő visszatérne az életébe. Azonban a kívánságokkal vigyázni kell, hiszen olykor teljesülnek, ez történik most is. Beth ugyanis életre kell, viszont ez a lány már nem ugyanaz a lány. Furán viselkedik, erőszakosabb és az ember húst sem veti meg.

Semmiképpen egy keményvonalas zombifilmre kell, hogy számíts, inkább egy könnyed vígjátékra, ami akár még jól is elsülhet, legalábbis a frissen érkezett előzetes biztató.

A főbb szerepekben Dane DeHaan és Anna Kendrick is feltűnik, míg a zombijányt Aubrey Plaza játszhatja el.

Az említett trailer egy plusz poszterrel megspékelve a tovább mögött. Erre pedig egy korábbi fotó.

Life-After-Beth-Poster-1.jpg

Life-After-Beth-Poster-2.jpg

 

Címkék: előzetesek zombi poszter life after beth

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr786431489

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ámulookbámulook 2014.06.28. 08:42:40

Igen ez olyan élet...akarom mondani halálszagú sztori. Elgondolkodtam azon, hogy a szerelem vajon képes lesz-e leküzdeni romantikus légyottok alkalmával a mindent elnyomó, gyomorforgató hullabűzt? Ami valljuk be kissé erősebb, mint egy mosdatlan láb, száj, hónalj, hogy a genitáliákról ne is tegyek említést. Tudom ez egy ilyen tiniálmodozósdivatosansosehalunkmeghamégismajdfeltámadunkésazéletszépenmegytovább sztori, ám akkor sem tudom elűzni a fejemből a gondolatot.. Kinek lenne kedve egy hideg, büdős színesedő húshalommal romantikus koketálásra?

ámulookbámulook 2014.06.28. 08:43:55

Igen ez olyan élet...akarom mondani halálszagú sztori. Elgondolkodtam azon, hogy a szerelem vajon képes lesz-e leküzdeni romantikus légyottok alkalmával a mindent elnyomó, gyomorforgató hullabűzt? Ami valljuk be kissé erősebb, mint

süti beállítások módosítása