Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A pincébe zárt lány

2014.06.27. 09:12 Csabi87

Víctor Garcia új filmjéről a Gallows Hillről már volt szó a blogon, sőt előzetest és posztert is mutattunk, most azonban az amerikai megjelenés kapcsán - ami júliusban és augusztusban várható - egy újabb plakát fotó is érkezett, aminek mondjuk az érdekessége, hogy a produkció egy átkeresztelésen is átesett és most a The Damned címet viseli.

A sztori azonban ettől mit sem változott:

Adott egy család, akik egy jót kirándulnak, de baleset történik, felborulnak autóstól, ráadásul egy meglehetősen semmi közepének tűnő helyen - mert mégis hol máshol. Egy kis séta után viszont találnak egy elhagyatottnak tűnő fogadót, ahol egy vén fószer a tulajdonos. A család megörül, viszont Te tudod jól, hogy hőseink úgyis rábasznak és naná, ugyanis a szálló pincéjében egy fiatal lányt tartanak fogva.

The-Damned-Poster.jpg

Címkék: poszter gallows hill

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr986431525

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása