Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Teen Wolf - Elkezdődött a 4. évad

2014.06.25. 11:56 Csabi87

Elindult az újabb Teen Wolf évad, ami immáron a 4. sorban. A sorozattal kapcsolatban már korábban megállapítottak, hogy fejlődik és többé-kevésbé a giccses tini jelleget is sikerült levetkőznie magáról, ennek pedig örülünk.

Az új évadot kezdjük ott, hogy kaptunk egy új szereplőt, igaz Malia karaktere már korábban is felbukkant, de nem kezdtek vele túl sok mindent, most azonban bevették a csapatba. Tulajdonképpen ha azt nézzük talán Allison helyett kellett is valaki Shelley Hennig pedig jó választás, már ügyesnek tűnik és mérföldekkel jobb csaj, mint Crystal Reed. No meg ugye egy kis softcore táncot is lejtett a másik lánnyal.

teenwolf-4-1-4.jpg

A másik lány pedig Kira, aki szintén bekerült a csapatba, bár a rókalány már az előző évad végén is ott volt, a kezdésben pedig ismét kiléptünk a városfalakon túlra, amire eddig nem igazán volt példa, talán a 3. évad elején egyszer, a moteles résznél, ami egész pöpecre sikerült és a helyzet most is hasonló, jó volt ez a kinti kalandozás. Kicsit nekem az Alkonyattól pirkadatig sorozatot idézte, naná, hiszen Mexikóban jártunk és akadt egy adag sivatagi hangulat is.

A tovább mögött spoilerekkel folytatnám.

teenwolf-4-1-1.jpg

Az előző évadot ott hagytuk abba, hogy a szociopata Argent lány, Kate visszatért a halálból, hiszen mint kiderült Peter annak idején olyan mélyre marta a torok átvágásnál, hogy átváltoztatta a lányt, úgy tűnik, hogy vérjaguárrá, csak, hogy egy újabb lény is belépjen a képbe. Kate pedig visszatért és jól elrabolta Dereket.

A srácok ezért mentek Mexikóba, hogy az ottani egyik vadászcsaládon kérjék számon a mindig jól fésült Derek eltűnését, de a dolog nem jött be, még egy kis kínzást is kaptak okító jelleggel. Ez egyébként nem volt rossz, persze elég messze volt a Jack Bauer-féle klasszikusoktól, de sebaj.  Az új családfő, az anyavadász egyébként egész jó pofa, Ivonne Coll feltűnésének így már örülhetünk.

teenwolf-4-1-2.jpg

A kínzós és körülményesen rávezetős jelenet után pedig Dereket is gyorsan sikerült kiszabadítani, útközben mondjuk akadt egy új szörnyeteg, akit nem igazán akartak megmutatni - remélem csak egyelőre, mert izgalmasnak tűnt - és Kata sem akart előkerülni, viszont a csavar a dologban, hogy Derek ugyan meglett viszont egy fiatalabb változatára sikerült rálelni, aki azért azt a jó szokást megtartotta, hogy félmeztelenkedik ész nélkül.

Korrekt kezdés volt ez, ráadásul magyarázatot kaptunk Kate visszatérésére is, ami nem rossz dolog, így már kicsit érdekesebb a helyzet, az előző évad végi feltűnéséért ugyanis nem igazán lelkesedtem, de továbbra is fenntartásaim vannak, mert utáltam a karaktert az első évadban is.

teenwolf-4-1-3.jpg

Viszont abban majdnem egészen biztos vagyok, hogy jó lesz ez és ismét egy fasza évad vár ránk.

Címkék: sorozat teen wolf

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr336414057

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása