Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Blood Shed (2014)

Kerüld el! Messziről!

2014.06.20. 18:37 Csabi87

bloodshed.jpgEmlékszem nem is olyan régen a blog Facebook oldalán óva intett valaki attól, hogy megnézzem a Blood Shed című horrort, viszont valami hülye okból kifolyólag úgy döntöttem csak megnézem, nem lehet az olyan rossz. Tettem mindezt a figyelmeztetés ellenére, annak ellenére, hogy az imdb közönsége is lehordta a filmet és annak ellenére is végignéztem, hogy az első 10 perc után éreztem jobb volna kikapcsolni és hagyni a fenébe.

A Blood Shed eddig remekül pályázik a 2014-es év legrosszabb horrorja címre, mivel egy se füle, se farka film, amatőr szereplőkkel és olyan rosszul megírt párbeszédekkel, hogy én szégyellem magam Patrick Hasson forgatókönyvíró helyett.

A produkció elején kapunk néhány tényt a hajléktalanokkal kapcsolatban, aminek igazából sosem lesz értelme, hiszen oké, hogy szereplőink hajléktalanok, de igazából cirkuszi bohócok is lehetnének, annyira lényegtelen. A sztori pedig nem igazán bonyolult, adott egy kisebb csapat, akiket egy nagy raktárba bezárnak, miközben ott téblábol egy meggyilkolt asszony szelleme is. Az izgalmak kedvéért mondjuk az igazsághoz hozzá tartozik, hogy főhősünk nem véletlen van a raktárban, ugyanis hamar kiderül, hogy ő a szellemasszony gyermeke. Lényegében ennyi, aztán kapunk néhány gyilkosságot és néha felbukkanó szellemet, oszt kész. Ehhez képest talán még a rántotta receptje is egy igazi fejtörő.

A mihez tartás véget azonban álljon itt még pár sor. Kezdjük az értékelhető dolgokkal, úgyis azokból van kevesebb, gyorsan túl leszünk rajtuk. A fényképezés tűrhető. Nem jó, de talán az egyetlen említésre méltó momentum. A véresebb részek sem rosszak, sőt a szellemasszony is egy közepesnek nevezhető sminket kapott. Ennyi. Mondtam, hogy gyorsan a végére érünk.

Ezenkívül pedig lényegében minden rossz. Karaktereink unszimpatikus papírfigurák, igazi sablonok. Van ugyanis néger szereplőnk, ázsiai, a kötelező szőke csaj, illetve a csaj, akivel a főhősünk a végén összejön, de van morgós raktár tulajdonos és egy rejtélyes öregember is, aki egy Remmington írógép segítségével kommunikál, mert az mennyivel misztikusabb, mintha ceruzát és papírt használna.

Ja igen, Két három alkalommal láthatunk cicit, de ha emiatt döntesz a megnézés mellett, akkor jobb ha felkeresel egy orvost, mert annyit azért nem ér a film.

Nem is teljesen értem, hogy Patrick Hasson és Juan Carlos Saizarbitoria mit gondoltak, de szerintem ők se.

A legeslegjobb jó indulattal 2 pontot adok,de ezt inkább ne nézd meg. Van ennél jobb dolgod is.

Címkék: 2014 amerikai film 2/10 ajánlók

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr776236317

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása