Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

3D-ben mészárolhat Jason Voorhees?

2014.06.20. 17:22 Csabi87

Annyi és annyi spekuláció látott már napvilágot a soron következő Péntek 13 filmmel kapcsoltban, hogy egy kezünkön nem tudnánk megszámolni.

Volt olyan, amikor arról számolhattunk be, hogy kézikamerás horrorként találkozhatunk újra Jason Voorhees történetével, most viszont az újabb pletykák szerint könnyen lehet, hogy hagyományos nézőpontból követhetjük nyomon a gyilkolásokat, viszont mindezt megspékelik egy 3D-s varázslattal.

Utóbbi azért merült fel, mert a Paramount egy közleményben azt állította, hogy a jövőben érkező produkciók nagy részét 3D-ben hozzák el a közönségnek. Persze ettől még a Péntek 13 kilóghat majd a sorból, de talán ötletesebb volna, mint egy kézikamerás rohangálás. 

Abban egyébként biztosak lehetünk, hogy a kettőt nem vegyítik.

jasonka.jpg

Címkék: friday the 13th

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr716390103

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása