Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Vigyázat: éles fogak!

2014.06.18. 09:53 Csabi87

Brett Simmons munkássága még 2011-ben a Husk című filmmel keltette fel az érdeklődésemet, ugyanis a film az After Dark Horror Fesztivál kínálatában szerepelt, viszont abszolút a jobb filmek sorát erősítette, sőt ha a fesztivál egész eddigi kínálatát nézzük, akkor is a legjobbak közé tartozik az alkotás.

2013-ban aztán érkezett is egy The Monkey's Paw feldolgozás Simmonstól, ami állítólag nem lett túl ütős, illetve idén az Animal, ami állítólag tegnaptól már limitáltan elérhető az Államokban.

Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy a nem túl eredeti történettel bíró film egyelőre kicsit lehúzó kritikákat kapott. A sztori egynéhány fiatalról szól, akik az erdőbe indulnak, de ott belefutnak egy sokfogú fenevadba, így nem marad más választásuk, mint hogy megpróbálnak túlélni, ami ugye nem lesz egyszerű.

A filmben egyébként feltűnik Keke Palmer (Betűvető), Parker Young (Killer Reality, Gingerdead Man 2), Amaury Nolasco (A szökés), Elizabeth Gillies (Killing Daddy) és Jeremy Sumpter (Pán Péter, Isten haragja).

A tovább mögött egy előzetest is találsz.

animal-poster.jpg

Címkék: animal előzetesek poszter

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr426339581

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása