Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Vigyázz mire vadászol az erdőben

2014.06.16. 10:51 Csabi87

Szeptembertől láthatja a nagyközönség Josh Stewart első rendezését, amelyben az úriember íróként és főszereplőként is kivette a részét. Ha a név nem feltétlen ismerős, akkor ajánlom figyelmedbe a The Collectort és a The Collectiont, amelyek egyrészt remek kis filmek, másrészt ott kapott a színész főszerepet - most pedig az ottani producerek álltak a saját filmje mögé.

Fontos tudni, hogy egy kézikamerás horrorról van szó, amely két pasasról szól, akik éjszaka az erdőbe indulnak vadászni, egy kamerával a kezük ügyében és úgy hiszik, hogy ebből tudnak egy eladható show-t csinálni. A baj viszont az, hogy az erdőben éjszaka a természetfeletti rohadékok is előkerülnek, akik biztos nem az űzött vad szerepében akarnak tetszelegni, hanem inkább átvennék az irányítást.

Teaser előzetes a tovább mögött, itt pedig a film új posztere.

The-Hunted-Poster.jpg

Címkék: előzetesek poszter the hunted

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr166305046

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása