Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Teen Wolf - Ilyen volt a 3. évad

2014.06.12. 14:13 Csabi87

Nahát. A Teen Wolf 3. évadát az elejében részről-részre hoztuk, aztán viszont számomra kicsit megfáradt a sorozat - vagy én - és elmaradtak az írások. Azonban pár napon belül startol a 4. évad, így a kimaradt tizenpár részt gyors lepörgettem, hogy képben legyek, ha pedig már így történt, egy rövid kis eszmefuttatás is következik.

Spoileres lesz, szóval a tovább mögé rejtem.

tw-end-2.jpg

A pihenő után visszatérő, meghosszabbított harmadik évadban az a helyzet, hogy volt kraft. A Teen Wolf egyébként is azt gondolom, hogy baromi sokat fejlődött az elmúlt években. Persze jellegében megmaradt annak ami. Egy fiataloknak készült vérfarkas sorozatnak, amiben nem kell nagy átváltozásra számítani - de mégsem olyan gagyin oldották meg a kérdést, mint az Alkonyatban -, amiben akad egy nagy adag nyálasság, mert az érintett korosztály hölgy tagjai élnek-halnak az ilyenért és amiben bizonyos időközönként hasonló okokból egy-egy kigyúrtabb hülye gyerek is ledobja a pólót. A színészek teljesítménye néha a "rossz" határát súrolja, bár talán mostanra túlsúlyban lettek az ügyesebbek, a történet pedig valahol sablonos és máshol már látott dolgokra épít, de mégis érdekesen és ügyesen teszi ezt. Az akciójelenetek és a különféle effektek pedig ezen a szinten azt gondolom, hogy teljesen jónak nevezhetőek.

Mindezek mellett pedig az évek alatt sikerült egy kicsit sötét hangulatot kölcsönözni a sorozatnak. Nem olyat, amitől a fotelbe fosik az egyszeri néző, de talán egy kis kellemese borzongás átjárja a testét és olyan, amitől valamiért csak kíváncsi a folytatásra. Van egy fajta hangulata.

tw-end-4.jpg

A mitológia szintén egész szépen fejlődött. A kanimás 2. évad is jó volt, a harmadik második szakaszában feltűnő onik és japán gonosz démon pedig szintén. Az előbbiek a sötétben támadó árnyharcosok baromi ötletesek voltak - és ha jobban utánagondolnék tuti, hogy nem egy alkalommal láttunk már hasonlót, de szerintem működött, így innentől kezdve nem is jártattam ezen az agyam. A jó karakterben feltűnő róka szellemes maszlag sem volt rossz, bár talán kevésbé izgalmas.

Mintha a humor is javult volna - vagy az én humorom kezdett süllyedni - ugyanis mintha többször mosolyogtam volna az évad második felében és nem csak a kínos feszengést kiváltó poénok röpködtek volna.

tw-end-3.jpg

A színészek közül számomra az egyik kellemes meglepetés Dylan O'Brien (Stiles) volt, aki a démoni megszállásnak köszönhetően egy másik karaktert is el kellett, hogy játsszon. Nem azt mondom, hogy díjat érdemlő, amit csinált, de korrekt.

Búcsúzóink is vannak az egyik iker ott maradt - talán az Ethan nevű - persze a másik sem lett volna nagy érvágás, az ő száluk, hogy csatlakozni akarnak Scott falkájához nem sok újat hozott és többnyire így is tengtek-lengtek, mint annak előtte.                    

tw-end-5.jpg

A főbb szereplők közül viszont oda Allison is. Én rohadék ennek mondjuk örülök is, mert szegény Crystal Reed játéka annyira volt meggyőző, mint a magyar focistáké - no és persze Lydia is hasonló kategória, de ő még megmaradt nekünk. 

tw-end-1.jpg

Az évad második fele tehát szerintem teljesen rendben volt, talán egyetlen kimondottan gyengébb rész volt, a többi még a legrosszabb esetben is az elmegy kategóriát képviselte. A zárás viszont gyengécske lett. Visszatért az első évad végén megölt Argent lány, aki emlékeim szerint annak idején nem volt több eyecandy-nél most meg talán egy évad eleji gonosz lesz. Bízzunk benne, hogy ennél ütősebb kártya is van azért a készítők ingujjába, mert a halott szereplők varázslatos visszahozása nem túl pöpec.

Címkék: sorozat teen wolf

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr486296785

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása