Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Josh Boone elmondta milyen lesz a Végítélet

2014.06.06. 20:42 Csabi87

A Warner Végítélet újrája egy igazi kaland, hiszen annyi név megfordult már a produkció háza táján, hogy azt már észben tartani is nehéz: Scott Cooper, David Yates, Ben Affleck. Most pedig úgy tűnik, hogy Josh Boone lehet a tökéletes megoldás.

Boone egyébként a hazai mozikban héten bekerült Csillagainkban a hiba rendezője, sőt egy másik King regény a Lisey története kapcsán is ő kerülhet a rendezői székbe. 

A fiatal direktor elmondta, hogy imádta, amikor Kinggel találkozott és nagyon izgatott a készülő Végítélet kapcsán. A tervek szerint A-listás színészek és R kategória lesz az, amire számíthatnak a rajongók. Oké, egyelőre ennyit mondott, nem olyan sok ez, de majd csak szivárognak még az infók.

king-vegitelet.jpg

Címkék: the stand

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr396283240

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása