Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Penny Dreadful 1. évad 3. rész

2014.05.28. 10:57 Csabi87

Újabb hét, újabb rész. Őszintén szólva kicsit továbbra is becsapva érzem magam, az első részt követően kicsit másra számítottam, persze így sem rossz, de megint csak felmerült bennem, hogy majd ha elfogyott az évad akkor egyben az egészet letudom. Kicsit mintha vontatottan haladnánk előre bele-belekapva egy-egy szálba, amik majd egyszer csak összeérnek. Gondolom.

A tovább mögött spoileresen folytatom.

pdreadful1-3-2.jpg

A legutóbbi adag ott maradt abba, hogy  a jó öreg Frankentsein szörnyét kivégezték és megjelent egy még nála is csúfabb alaki, aki azt állította, hogy ő az első szülött. Nos kérem Caliban történetét ismerhettük meg, meglehetősen bő lére eresztve, hiszen akadtak pillanatok, amikor azt hittem az egész epizód erről fog szólni.

Egy rövidke kis flashback erejéig Frankentstein múltjába is visszaugrottunk, ami kifejezetten érdekes volt, az első lény története már talán kevésbé, hiszen mint valami bizarr romantikus történetet, úgy festett az egész és hosszúnak is éreztem, hogy a játékidő majd felét ők kapták - persze annak idején Frankenstein sorozatnak volt ez beharangozva, de őszintén szólva engem jobban érdekelne az eltűnt lány utáni nyomozás, amiből egyelőre nem sokat kapunk.

pdreadful1-3-1.jpg

Igaz jártunk egyet a londoni állatkertben, ahol kiderült, hogy ha a farkasnak nyújtod a kezed és az a szájába veszi akkor utána békén hagy, illetve egy újabb szörnyszülöttet is sikerült elfogni, de a java vélhetően majd csak a következő részben jön. 

A kötelező szexjelenetet is megkaptuk, ez alkalommal viszont abszolút csöcs nélkül, sőt az is kiderült - visszaugorva az eltűnt lányhoz - hogy lehet Ives kisasszony a célpont és hozzá szeretnének eljutni.

pdreadful1-3-3.jpg

Dorian Gray szőrén-szálán eltűnt, viszont helyette említést szintjén megkaptuk Jonathan Harker nevét, aki Bram Stoker Drakulájából ismerős lehet, gondolom fel is tűnik majd és talán a vámpírok is megjelennek a színen.

A titokzatos gyilkos szintén mellőzött volt, bár könnyen lehet, hogy Caliban szedi áldozatait vagy a démoni lények mestere az aki efféle turpisságot művel.

Sokat talán most sem haladtunk előre, ha egyáltalán van előre, de a negyedik rész remélhetőleg egy kicsivel több izgalmas hoz.

pdreadful1-3-4.jpg

Címkék: sorozat penny dreadful

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr916222824

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2014.05.31. 11:32:45

szerintem is nagyon lassan építkezik, hány részesre is tervezik?! Mert lassan bele kell húzniuk.

süti beállítások módosítása