Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Edwards trilógiát csinálhat a Godzillából

2014.05.23. 08:58 Csabi87

Ha egy üzlet beindul, akkor nincs megállás. Gareth Edwards kis pénzből 2010-ben összehozta a Monsters-t, aminek hála megkapta az új Godzilla rendezését, a film pedig egészen pofásan teljesített a jegypénztáraknál, így nem is csoda, hogy már bejelentették a folytatás tényét.

A történet újabb adaléka, hogy a hírek szerint Gareth Edwards ülhet ismét a rendezői székbe, sőt a pletykák arról szólnak, hogy egy a még távolabbi jövőben érkező harmadik rész is az övé lehet. 1998-ban Roland Emmerich-ék hasonló elánnal és tervekkel álltak neki Zilla kalandjának, viszont, mint tudjuk, akkor kudarcot vallott a trilógia ötlete.

A centit viszont még évekig vághatjuk, hiszen Edwards üzlete olyannyira beindult, hogy a Lucasfilm a napokban bejelentette, hogy egy készülő Star Wars spin-off rendezését a britre bízták. Csak az érdekesség kedvéért: ez egy az új trilógiától különálló történet lesz, egyes szóbeszédek szerint Boba Fett lehet a középpontban. A közlemény szerint a spin-off 2016 decemberében érkezhet.

Ezek alapján pedig könnyen lehet, hogy a Godzilla 2. része majd csak valamikor 2017-ben vagy még később lát napvilágot.

godzilla-2014-poster.jpg

Címkék: godzilla 2

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr956197814

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása