Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Gareth Edwards szörnyei ismét támadnak

csak már nem az övéi

2014.05.20. 11:36 Csabi87

A 2010-ben készült Monsters című film volt az, amely a kezdő lökést megadta Gareth Edwards rendezőnek, legalábbis olyan téren, hogy a tengerentúlon is felfigyeljenek a tehetségére és rábízzák az új Godzilla filmet. Utóbbi éppen a múlthéten került a mozik kínálatába, így az okos marketinges naná, hogy ilyenkorra időzíti a Monsters folytatásának előzetesét.

A történet szerint 7 év telt el az incidens óta és néhány katona ismét megpróbál belépni a lezárt zónába, ahol a szörnyek továbbra is állandó lakcímmel rendelkeznek.

Az előzetest elnézve itt már a kis költségvetés sem lesz gond, hiszen pénz az volt bőven a bankszámlán és talán a szörnyekből is többet látunk majd

Az érkezési időpont brit földön szeptember vége, a rendezést pedig ez alkalommal Tom Green-re bízták, aki a Kívülállók és a Black List néhány részét dirigálta korábban, míg a forgatókönyvet Jay Basu írta, aki a The Dinosaur Project társírója is, tehát volt dolga szörnyekkel, igaz az a produkció erősen kalandfilm jelleggel bírt.

Címkék: előzetesek monsters dark continent

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr186180454

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2014.05.20. 23:34:32

A Monsters egy dögletesen unalmas, lassú, művészkedni akaró film volt, kb. annyira rossz, mint a Cloverfield, vagy rosszabb. Ez eggyel jobban néz ki, azért moziba nem mennék érte, pedig a sci-fi a kedvenc műfajom. Remélem, nem lesz igazam, és most felülmúlja magát a rendező.

süti beállítások módosítása