Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Terjed a húsevő vírus

2014.05.19. 11:09 Csabi87

Eli Roth 2002-ben készítette el a Kabinláz első részét, amit 7 évvel később egy Ti West-féle folytatás követett, hogy aztán idén egy újabb rendező újabb részt szállítson a horrorrajongóknak, annak ellenére, hogy olyan eget verőnek egyik részt sem nevezhetjük. 

Mindenesetre Kaare Andrews-nak sikerült összekalapozni a trilógiává bővítéshez való összeget, idén pedig már néhány bemutatón is túl van a film leginkább Európában. A tengerentúlon pedig  majd június végén érkezik VOD formában, míg augusztus elején néhány moziban is bepróbálkoznak vele, ennek apropóján érkezett egy új előzetes, ami egyébként nem rossz - ez pedig ellent is mond az eddigi véleményeknek.

Andrews neve egyébként az Altitude című szörny film kapcsán lehet ismerős, míg a forgatókönyvet jegyző Jake Wade Wall neve talán jobban csenghet, hiszen 2006-ban az Ismeretlen hívást, majd később az Országúti ámokfutót (Az országút fantomjának remake-je) és a Gyilkos tréfát is ő írta.

Cabin-Fever-Patient-Zero-US-Poster.jpg

Címkék: előzetesek poszter cabin fever patient zero

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr456180387

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Der Böse 2014.05.19. 22:02:45

Nekem az egy teljesen bejött, a kettő az elment kategória, bár funky-nak funky volt, az tény :D Ezt a harmadik részt nem rég néztem, szerintem teljesen korrekt vírus-horror story.

SarahConnor 2014.05.20. 18:11:58

Az egy nekem is bejön. Vannak sablonok, de van egy bizonyos plusz amiért mégis emlékszel rá, és iszonyú morbid a humora.

süti beállítások módosítása