Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Penny Dreadful 1. évad 2. rész

2014.05.19. 10:27 Csabi87

penny-dreadful-s1-fent.jpg

Haladjunk tovább Penny Dreadful fronton, aztán hátha ez esetben tudjuk tartani a heti rövid kis összefoglalót, mert talán a sorozat rászolgálna.

A tovább mögött startolunk, természetesen spoileresen.

A Penny Dreadful első részével engem sikerül kilóra megvenni, még ha középtájon kicsit le is ültek az események, a mostani kezdés pedig szintén nagyon eltalált volt a lámpagyújtogató öreg főszerrel, meg a lánnyal, aki z életét és a karját is elvesztette.

Ezenkívül azonban még Sir Malcolm és Vanessa Ives látogatása a fogadáson nevezhető említésre méltónak, ott ugyanis meglehetősen elszabadultak az indulatok és úgy tűnik, hogy az első részben felbukkanó szellemvonal is beköszönt, ráadásul kiderült, hogy Timothy Dalton karaktere nem az a földre szállt angyal. Mondjuk nem is hiszem, hogy bárki ezt gondolta volna róla.

penny-dreadful-s1-e2-1.jpg

Ethan Chandler is feltűnt, aki könnyen lehet, hogy majd az egyelőre titokzatos gyilkossá avanzsálódik az idő előrehaladtával, ami nem is volna baj, mert egyelőre a karakter annyit tud, hogy 50 méterről átlövi egy kártyalap közepét, ez meg kevés. Sajnos mellőzték most Josh Hartnett-et, amit sajnáltam.

Helyette azonban megjelent a várva várt Dorian Gray. Reeve Carney karaktere egyelőre nem hozta, amit vártam tőle, oké előlépett London pornósává, hogy egy újabb szexjelenettel próbálják meg a sorozatot közelebb hozni az erre igényesekhez - ráadásul később Vanessa Ives is kufircolt egyet a boltív alatt - de azért ezt a kártyát előhúzni kicsit aljasság. Nyilván megnézi az ember az ilyet, de úgy hiszem ez meglehetősen rendszeres lesz, csak kicsit öncélú.

penny-dreadful-s1-e2-2.jpg

Ne feledkezzünk meg Victor Frankenstein-ről sem, aki ugyan az elején meleg párt imitálva viselkedett teremtményével, viszont a végén az izgalmas zárás megint csak hozzá köthető, hiszen a frissen elnevezett Proteus-ből egy másik lény tört elő a szeánszos rész és a kezdés után újabb horror adagot fecskendezve a vénáinkba.

No meg kicsit a főszál is vánszorgott előre, úgy tűnik, hogy gonoszok szabadulnak a világra, amit megint meg kell majd menteni, de most ugye 19. század végi jelmezekben.

Címkék: sorozat penny dreadful

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr526180272

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2014.05.30. 19:05:45

dorian gray igen erőltetett eddig nálam. :S

Viszont frankeinstein szál még lehet jó is.

süti beállítások módosítása