Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Ilyen lesz M. Night Shyamalan tévés próbálkozása

2014.05.13. 09:08 Csabi87

A thriller beütésű filmekkel jeleskedő Shyamalan mondjuk csak producerként jegyzi a FOX-ra érkező Wayward Pines című hasonló kategóriás sorozatot, amelynek Chad Hodge a készítője (Szökésben, The Playboy Club).

A történet egy titkos ügynökről szól, aki két másik eltűnt ügynök után nyomoz, ekkor téved a címben szereplő kis városba, ahol semmi sem az, aminek látszik és ahelyett, hogy közelebb kerülne az ügy megoldásához, csak újabb kérdésekkel találkozik, de ami ennél is elborzasztóbb, hogy úgy tűnik soha többé nem szabadulhat ki Wayward Pines-ból.

Misztikusnak ígérkező event sorozat, ismertebb nevekkel (Matt Dillon, Terence Howard, Sarah Jeffrey, Toby Jones, Juliette Lewis), elvileg 1 évadosra tervezik, egész pontosan 10 részesre.

Kicsit Twin Peaks, kicsit Silent Hill, ez pedig akár egy tökéletes elegy is lehet, az előzetest érdemes bepróbálni.

Címkék: sorozat előzetesek wayward pines

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr76158872

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása