Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A spanyolok is ránk szabadítják a földönkívülieket

2014.05.13. 09:44 Csabi87

Mintha kezdene keletje lenni a földönkívülis filmeknek, hiszen pont pár napja volt kint egy hasonló jellegű film előzetese, most meg itt a The First, amely Jacobo Rispa spanyol rendező sci-fi thrillerje lesz.

A film egy rendőrnőről szól, aki hazautazik az izgő-mozgó városból a szigetre, ahol született, ugyanis mint kiderül elrabolták a húgát és ennek az ügynek szeretne pontot tenni a végére. A nyomozás során azonban nagyon úgy tűnik, hogy az elkövetők nem a dél-amerikai alvilág lelkes képviselői voltak, hanem földönkívüliek. 

Ez mind kiderül a szinopszisból, ha már az előzetes ez alkalommal is kicsit semmit mondóra sikerült. Viszont kapunk remekül fényképezett részeket. 

The-First-Poster.jpg

Címkék: előzetesek the first poszter

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr396154940

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2014.05.13. 23:07:06

Tényleg nagyon bugyuta, semmitmondó trailer, és természetesen semmi hír a megjelenésről. Az imdb szerint már február 14-én megjelent, de persze nem. A kutya se tud róla semmit.

Külön vicces lesz ezzel a borzalmas akcentussal végignyomni az egészet. Nem értem, miért nem spanyolul beszélnek, ez így rengeteg elvesz az élvezeti értékéből. Inkább olvasnám a feliratot. A tippem: egy ócska B film, valamikor egy-másfél év múlva, csak DVD-n kiadva.

süti beállítások módosítása