Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kaszabolás ausztrál módra

2014.05.11. 09:48 Csabi87

Bill Moseley és Kane Hodder neve a horrorrajongók számára vélhetően jelent valamit, így Chris Sun író-rendező jó érzékkel válogatta a szereplőket a Charlie's Farm című slasher horrorjához.

Persze, hogy az esztétika is szerepet kapjon ott lesz majd a vásznon Tara Reid is, illetve Nathan Jones ausztrál óriás is.

Ez rendben is volna, viszont történet szempontjából a fantázia már nem volt határtalan, ugyanis adott egy ház, ami Charlie háza néven ismert és ahol korábban brutális dolgok történtek, egy család élete ért szörnyű véget, a szóban forgó apának köszönhetően. Néhány fiatal szeretné felfedezni az eset óta üresen álló házat, viszont úgy tűnik a hatalmas gyilkológép továbbra is a falak között mozog.

Címkék: előzetesek charlies farm

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr396148851

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása