Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Infók az egyik legjobb kézikamerás horror folytatásáról

2014.05.03. 08:51 Csabi87

Azt hitted a Paranormal Activityről van szó? Nem, inkább a V/H/S irányába induljunk el, ami szerintem ebben a kategóriában a legjobb, leginkább amiatt, hogy az egyébként rém unalmas, a stíluson belül megszokott felvezetés helyett nem rabolnak el félórákat, órákat az életünkből, hanem antológia jelleggel több rövid történetet kapunk, amelyek pörgősek, ütősek és az ijesztgetések sem abból állnak - csak - hogy villódznak a lámpák, meg egyszer hirtelenjében lábnyomok jelennek meg a padlón.

Az első és a második rész is minőségi szórakoztatás volt, a menetrendszerű folytatás így nem is csoda.

A forgatások szépen lassan elkezdődnek, igaz ezt még majd egy jóféle casting is megelőzi, viszont a 6 rendező nevét már tudni. No nézzük kiket láthatunk megnyilatkozni.

2013-02-14-vhs.jpg

Todd Lincoln néhány rövidfilm mellett 2012-ben A jelenés című horrort dirigálta, aminek az előzetese ígéretes volt, de a mai napig nem mertem megnézni, mert állítólag meglehetősen gyenge, mi is annak tartottuk.

Nacho Vigolando. A jó nevű spanyol az Időbűnök mellett a The ABC's of Death-ben is kapott néhány percet, illetve az Elijah Wood és az ex-pornós Sasha Grey főszereplésével készült Open Windows is az ő rendezése.

Marcel Sarmiento neve a Kutyakomédia kapcsán lehet ismerős, de ha a cuki baromságokon túl is említenénk valamit, akkor a Deadgirl lehet mérvadó, illetve Marcel is kivette a részét a The ABC's of Death-ből.

Gregg Bishop a szerintem egészen jól sikerült zombi komédiával a Dance of the Deaddel tette le a névjegyét a horror asztalára.

Végül pedig a Feloldozás jegyző rendező duót Justin Bensont és Aaron Moorhead nevét kell megemlíteni.

Nem feltétlen egy arcon ütős társaság, de olyan hej de nagy nevek korábban sem feltétlen voltak a végeredmények mégis önmagukért beszélnek. A produkció egyébként V/H/S Viral címen készülget.

Címkék: v h s 3

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr586111761

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása