Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Félig rendőr, félig farkas - teljesen jó!

2014.04.27. 07:54 Csabi87

A kanadai nézők júniusban láthatják Lowell Dean agymenését a Wolfcop című egészen ígéretesnek tűnő horrorkomédiát, amelyben igazából annyival lesz több, mint egy átlagos farkasemberes mozi, hogy a megharapott személy esetünkben egy zsaru, aki az átváltozás után sem vált munkahelyet.

Az, hogy pedig ez az őrült ötlet működőképes lehet elég jól bizonyítja az előzetes, amely véres, szexis és szórakoztató. Ha pedig ez a színvonal a játékidő egészében kitart, akkor jár a pacsi Lowell Deannek. Azért pedig egy külön pacsi, hogy nem CGI varázslással készítette el a produkciót, hanem old-school módon. Erről itt van is egy videó.

Az úriember nevéhez egyébként korábbról a 13 Eerie című zombifilmet kapcsolhatjuk, ami nem volt rossz. Úgy tűnik dörzsölhetjük a tenyereinket.

wolfcop-poster-2-590x590.jpg

Címkék: előzetesek poszter wolfcop

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr656092182

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2014.04.28. 09:01:21

ez akkora marhaságnak tűnik, hogy már most tetszik. :)

süti beállítások módosítása