Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Hírmorzsák - 2014. 03. 25.

2014.03.25. 09:39 Csabi87

Michael Green (A folyó, Zöld Lámpás) írhatja a Prometheus 2. részét. A forgatások pedig ősszel kezdődnének, ahogy Ridley Scott végez az Exodus-szal.

Lesz ötödik Underworld film. A tervek szerint a Next Generation alcímet kapta. A munkálatok még nagyon az elején tartanak.

Az American Horror Story 4. évada pedig Freak Show címen fut majd és az '50-es években játszódik. Jessica Lange visszatér - állítólag neki ez lesz az utolsó évad - valamint Kathy Bates, Sarah Paulson, Evan Peters, Angela Bassett, Francey Conroy is. A hírek szerint Denis O'Hare és Emma Roberts neve is szóba került visszatérőként. Az évad ismét 13 részes lesz.

Április 4-én mutatják be Linda Hamilton új filmjét. Ez eddig nem hangzik rosszul, de most figyelj. A SyFy-on adják és a Bermuda Tentacles címet viseli. Szerinted? Mindenesetre itt egy fotó.

Bermuda-Tentacles-610x405.jpg

Címkék: american horror story prometheus 2 underworld next generation bermuda tentacles

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr185877948

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása