Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Ki a tököm az a Mr. Jones?

2014.03.12. 11:31 Csabi87

Erre a kérdésre keresik a választ a Mr. Jones című film főhősei. Scott egy fiatal filmes, aki éppen inspiráció is ötlet hiányban szenved, ezért grabancon ragadja a barátnőjét Pennyt és egy elzárt, majdhogynem lakatlan kis helyre utaznak, abban bízva, hogy majd ott megjön az áttörés és az ihlet.

Ez pedig menetrendszerűen meg is történik, ugyanis a szomszédságban lakó Mr. Jones meglehetősen rejtélyes fószer, rejtélyes dolgokkal és úgy tűnik remek témát szolgáltat egy hátborzongató filmhez.

Részemről mondjuk már hátrányból indul a film, mivel a kézi kamerás bénázások sorát erősíti, viszont fontos megemlíteni, hogy a rendezést és a forgatókönyvet Karl Mueller nevéhez köthetjük, aki a Hasadás (Divide) című film szkriptjéért is felelt, ez mondjuk biztató is lehet.

mrjones-poster.jpg

)

Címkék: előzetesek poszter mr jones

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr145856071

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása