Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Szellemjárás a kuplerájban

2014.03.11. 07:44 Csabi87

Az eddig többnyire sorozatokban szereplő Jessica Sonneborn idén a kamera túloldaláról is próbálkozik, még hozzá szerencsénkre egy horrorral. Na persze majd kiderül, hogy tényleg szerencse lesz-e, mivel egy sokszor látott szellemsztorit kapunk, ami ettől függetlenül akár még jól is elsülhet.

Az Alice D története az 1890-es években kezdődik. A Davenport-házban járunk, ami a kor egy igazán népszerű és híres bordélyháza, ahol a betérő vendégek a legjobb szolgáltatásban részesülnek. Az unga-bunga azonban gyorsan véget ér, amikor az egyik fiatal lány öngyilkos lesz és szelleme kísérteni kezd a falak között.

Ezt követően több, mint 100 évet ugrunk előre az időbe. Az elhagyatott Davenport-ház egy ambiciózus és arrogáns seggfej örökös kezébe jut, aki szeretné felújíttatni az épületet és beköltözni. Néhányan óva intik ettől, hiszen Alice szelleme mit sem változott, azonban az úriember hajthatatlan, amikor pedig a munkálatokkal elkészülnek egy hatalmas, éjszakai bulival szeretné megünnepelni a beköltözést. Alice szelleme azonban egy kicsit más tervekkel bír.

A szereplők között egyébként Kane Hoddert is láthatjuk. Az előzetest pedig a tovább mögött keresd.

Alice-D-Poster.jpg

Címkék: előzetesek poszter alice d

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr895853614

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása