Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Minden bűnnek ára van

2014.03.06. 11:35 Csabi87

Sajnos, ahogy néztem ide haza a 13: Game of Death című thai horror nem tartozik az ismertebbek közé és a mai napig számomra is semmit mondó volt a cím, viszont jó alapanyag lehet, ha már Daniel Stamm, Az utolsó ördögűzés rendezője remaket készít belőle.

A vitákba most talán kár belemenni, mert az eredeti darab ismeretének hiányában a 13 Sins előzetese bizony marha jónak tűnik és mi tuti befizetünk rá.

A sztori egy utazóügynökről szól, aki egyszer csak kap egy telefonhívást és egy pasas zsíros összeget ajánl neki, ha végre hajt egy aprócska feladatot. Ezt követően pedig újabb feladatok érkeznek, természetesen a pénzösszeg is növekszik, viszont a feladatok idővel egyre durvábbak és durvábbak lesznek. Elliot azonban nem tud és lehet nem is akar kiszállni.

A főbb szerepekben Mark Webbert és Ron Perlmant láthatjuk, a bemutató pedig a tengerentúlon bő egy hónap múlva április közepén várható. Addig lehet a körmöket rágni és előkeríteni az eredeti filmet, ez ugyanis meggyőzőnek tűnik.

13-Sins-Poster-High-Resolution1.jpg

Címkék: előzetesek poszter 13 sins

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr485845945

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

badseed 2014.03.06. 15:04:57

attól is kitűnhet a film, hogy a "director of photography" Zoltan Honti volt :); ld. 2:22

süti beállítások módosítása