Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Elijah Wood ismét a színen!

2014.02.27. 10:56 Csabi87

Nem is olyan régen már írtunk a Grand Piano című filmről, amelyben Elijah Wood teljesen korrekt alakítást nyújt megadva nekünk ezzel a jó szórakozás élményét. Illetve, ha komolyabb vizekre evezünk, akkor ott a Maniac remake, amiben szintén hibátlan, amit csinál.

Úgy tűnik legközelebb Nacho Vigalondo alkotásában bizonyíthatja - legalább számunkra -, hogy továbbra is benne van a tűz.

Az Open Windows-t, ha minden igaz márciusban már bemutatják a South by Southwest Film Fesztiválon, viszont, hogy a nagy közönséghez mikor jut el, azt egyelőre nem tudni.

A produkcióban Wood egy rajongót alakít majd, aki él-hal a Sasha Grey (Ismerős a név? Lebuktál, ő nem rég még pornózott. Jaj, ha azt tudom, én is lebuktam...) által alakított ünnepelt színésznőért. Ezért is hatalmas élmény a srác életében, hogy egy promóciós játék kapcsán együtt vacsorázhat a lánnyal. 

Azonban képbe került egy Chord nevű srác is, aki saját bevallása szerint a lány menedzsere, és segít Nicknek (Elijah Wood) abban, hogy a saját gépéről nyomon követhesse a lány minden mozdulatát. Azonban lehet, hogy Chordot nem a jófejség motiválja, hanem valami sötét, gonosz gondolat, mert Nick ugyan belemegy a dologba, de kénytelen rájönni, hogy ő itt csak egy báb, akinek hálatlan, gyilkos feladata van.

Open-Windows.jpg

Címkék: poszter open windows

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr305835002

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása