Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

2015-ben megint démonok közt lehetünk

2014.02.26. 10:09 Csabi87

A Warner bejelentette, hogy 2015. október 23-án érkezik a The Conjuring (értsd: Démonok között) második része. Ez elvileg nem az Annabelle-féle tervezett spin-off lesz, hanem egy folytatás, mert azért összességében mégis bőven 100 millió dollár felett teljesített az első rész, abban meg már lehet fürödni. 

Ez mondjuk annyiban jó, hogy nem kapkodják el, de annyiban meg rossz, hogy nem emlékszem miről szólt az első rész. Csak emlékfoszlányok maradtak meg, pedig sokak szerint James Wan alkotása a tavalyi év legjobbja volt. Persze korrekt iparos munka volt az no, de talán annál nem sokkal több. 

Az biztos, hogy a folytatást nem Wan rendezi, hiszen ő letett a horrorról, egyelőre pedig nem tudni, hogy kiváltja őt.

conjuring.jpg

Címkék: the conjuring 2

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr355833412

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dzsézön 2014.02.26. 12:52:34

Elképesztő hype van ennél a filmnél, ahogy a Sinisternél is volt, de amíg az ember emlékszik egy Cronenberg filmre 25 év távlatából is ezeknél tényleg csak emlékfoszlányok maradnak meg, ahogy mondtad. 25 "jump scare" nyakonöntve valami primitív lerágott csont sztorival. Viszont az Insidious 2. részét megnéztem és az kimondottan tetszett. Szerintem sokkal jobb, mint a fent említett két film.

Csabi87 · http://talesfromtheblog.blog.hu 2014.02.27. 07:10:21

@Dzsézön: Igen, egyetértünk... és nem rossz ez, sőt, ha mindegyik horror ennyire lenne "rossz"... csak mégis, elfelejted pár hónap után.

süti beállítások módosítása