Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Bírod a farkas kölyköket?

2014.02.15. 13:05 Csabi87

Ha még nem untál bele a vérfarkas filmekbe - ami mondjuk lehet, hiszen inkább vámpírokból van tumultus - akkor a Wolves még jó is lehet, feltéve ha bírod a tini beütésű horrort, ugyanis az ütnivaló fejjel bíró Lucas Till főszereplésével készült film többnyire egy szőrösebb Teen Wolfnak tűnik.

A történet egyébként Caydenről, egy 18 éves srácról szól, aki a rögbicsapat kapitánya, meg a legjobb csaj pasija meg a környék menője, viszont valami nincs vele rendben, néha fene mód erőszakos tud lenni, amikor pedig egy éjszaka a szüleit meggyilkolják és úgy tűnik, hogy ő maga tette ezt a szörnyűséget, mert, hogy amúgy egy vérfarkas, akkor útnak indul a nagy világba. Szerencséjére egy kis településre téved, ahol hozzá hasonló félőrültek tanyáznak, ráadásul két falkában és imádnak összecsapni. Cayden ebbe a muris társaságba csöppen bele, azt meg tudjuk, hogy csak egy maradhat.

Előzetes a tovább mögött?

Címkék: wolves előzetesek

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr775815511

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása