Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A szerb hableány már úton van

2014.02.13. 09:17 Csabi87

A szerbek hamarosan ismét hallatnak magukról és egy egészen egyedinek ígérkező ötlettel rukkolnak elő, egy gonosz sellővel. Hmm, ilyet se nagyon láttunk még.

A sztori két amerikai lányról szól, akik Mamula szigetére utaznak, hogy találkozzanak egy régi ismerősökkel, ám amikor rájönnek, hogy a szigeten csúnyaságok történnek, még hozzá egy titokzatos katonai bázison, no akkor bizony elszabadul a pokol, ugyanis van, aki nem szeretné, ha ez a sötét titok nap világot látna.

Az előzetest - tovább mögött találod - elnézve első ránézésre azt hihetnénk, hogy valami Pitbull klippel van dolgunk, de nem, sőt a Nymph még talán jól is elsülhet.

A rendezést egyébként Milan Todorovic dirigálta, akitől 2009-ben az első szerb zombifilmet is megkaptuk - ez volt a Zone of the Dead, ami egészen tűrhető - a szereplők között pedig Franco Nero is feltűnik, reméljük tényleg nem kell majd csalódnunk.

Nymph-poszter.jpg

Címkék: előzetesek poszter nymph

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr705811729

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2014.02.14. 11:10:48

eskü még tetszik is a trailer, lehet meg is nézem.

2014.02.14. 19:51:27

Tán én is, de valami zoralabb sellőre számítottam, legalább mint a Harry Potterben

süti beállítások módosítása