Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Fantasztikus kalandok a Török Birodalomban

2014.02.06. 12:30 Csabi87

Sinbad: The Fifth Voyage. Nem, nem, ennek semmi köze Huszárik Zoltán '71-es filmjéhez, csak a jó nevű Shahin Sean Solimon újabb fantasy filmje kapta ezt a címet, ami egyébként az Államokban holnap jelenik meg.

Solimonról azt érdemes tudni, hogy 2008-ban Djinn néven készített már egy hasonló kategóriás, meglehetősen gyenge filmet, a mostani alkotásban pedig szintén az egykori Török Birodalomban találjuk magunkat, ahol Sinbad kalandjai követhetjük nyomon, aki a szultán elrabolt első szülöttének felkutatására indul, akit naná, hogy a jaj de nagyon gonosz vitt el.

Az előzetest elnézve kicsit nehéz eldönteni, hogy számítógépes játékkal vagy filmmel van-e dolgunk, mert a CGI nem valami meggyőző, persze az Asylum művekhez képest azért még így is 4-es alát ér. Amúgy tipikus fantasyvel lesz dolgunk, kicsit hátborzongató pillanatokkal, ami miatt nálunk is megkapta a helyét az előzetes - a tovább mögött természetesen.

Solimon egyébként a főszerepet saját magára osztotta. Igaza van, akkor nincs aki elcsessze az egészet. Höhö.

Ja igen, érdekes tény: Patrick Stewart a narrátor.

sinbad_the_fifth_voyage.jpg

Címkék: fantasy előzetesek poszter sinbad the fifth voyage

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr725801478

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása