Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Csináljunk szellemet!

2014.02.05. 12:47 Csabi87

Áprilisban mutatják be A fekete ruhás nő remake íróinak újdonságát a The Quiet Ones-t, amely egy szellemesdi lesz John Pogue rendezésében. Pogue egy részt a Koponyák trilógia írója, másrészt pedig ő rendezte a Karantén 2. részét, ami ugye a [REC] nyúlás amerikai folytatása.

the-quiet-ones-poster.jpg

Jelen alanyunk főkaraktere egyébként egy professzor lesz, aki bőszen hisz abban, hogy bizony a szellemeket mi magunk kreáljuk, még hozzá a negatív energiánkkal. Ennek bizonyítására maga köré gyűjt néhány lelkes tanulót, majd pedig egy fiatal lányt kezdenek tesztelni és lényegében az őrületbe kergetni. A szellem pedig így vagy úgy, de megjelenik, szóval abban nincs hiba. Mindez természetesen true story, szóval ennek mentén tessék viccelődni az ilyesmivel.

Előzetes a tovább mögött, ami pedig szomorú lehet, hogy amennyire tudjuk PG-13-as besorolással rajtol a film, ami ugye a lájtosabb kategória.

Címkék: előzetesek poszter the quiet ones

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr515799929

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása