Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Én, Frankenstein elhasalok

2014.01.28. 08:09 Csabi87

Az Aaron Eckhart főszereplésével készült újabb Frankenstein film kapcsán azt hiszem senki sem lehet boldog. A nézők azért, mert egy buta és CGI-vel felpumpált mű valamit kaptak, míg a készítők a 65 milliós költséggel szemben eddig 8 millió dollárt tudnak elkönyvelni a bevétel oldalon, ami egy hétvége alatt akár harmatgyengének is nevezhető.

Ennek ellenére egyébként itthon nem olyan szar a helyzet - nyilván a hazai viszonyokat figyelembe véve, de több, mint 17 ezer néző volt kíváncsi a 3D-s giccsparádéra, ami 25 millió magyar forint feletti összeget jelent. Mondjuk a premier filmek közül, még így is ez volt itthon a leggyengébb láncszem, A mogyoró-meló és az Amerikai botrány is előrébb végzett, A Wall Street farkasa pedig messze nyerte a hétvégét itthon.

Az Én, Frankenstein igazából a nemzetközi színtérben bízhat, mi pedig abban, hogy azért semmi esetre sem csinálnak ebből franchiset, mondjuk erre egyelőre, szerencsére, igen kicsi az esély.

i-frankenstein.jpg

Címkék: box office i frankenstein

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr685785991

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Atheist · http://www.facebook.com/limbforalimb 2014.01.28. 10:26:58

Rettentő gagyinak tűnt ez már az előzetes alapján is.

süti beállítások módosítása