Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Children of Sorrow - előzetes

2014.01.28. 08:33 Csabi87

Emlékszel még a Rogue River című filmre? Nem? Nem csoda, elég felejthető darab volt, viszont a rendező-író páros név szerint Jourdan McClure és Ryan Finnerty újabb fába vágták a fejszéjüket.

A Children of Sorrow márciusban jelenik meg Blu-Rayen meg DVD-n, bár az előzetest elnézve még az előbb említett Rogue Rivert is sikerül majd alulmúlni, mert, hogy a szóban forgó alig két perc minden csak nem érdekes.

Children-of-Sorrow-Bill-Oberst-Jr-Simon-Leach_1.jpg

A történet főhőse egyébként egy Simon nevű beteg alak, akit Bill Oberst Jr. alakít. A tag létrehoz egy kis csoportot, amelyben beteg lelkű fiataloknak próbál segítséget nyújtani, önbizalmat önteni beléjük és egy kis szeretet adni. Legalábbis elsőre ennek tűnik a dolog, majd mikor néhányan eltűnnek a csoportból kiderül, hogy Simon nem pont az, akinek látszik és nagyon gonosz tervei vannak.

Jó mi? Fogadjunk, hogy felhúztad a lábad a székre.

A videót a tovább mögött keresd!

Címkék: előzetesek children of sorrow

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr25786012

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása