Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

American Horror Story: Coven 11. rész

2014.01.21. 09:07 Csabi87

Úgy látszik az American Horror Storyval újabban majd egy hetet csúszok, de már nem sokáig, hiszen még két rész és oda az évad. Azon még kár merengeni, hogy milyen volt ez a harmadik felvonás, egyelőre maradjunk az aktuális epizódnál, amibe a szálakat tovább csűrték-csavarták meg kaptunk egy kis horrort is, hogy ne panaszkodjunk. Ja és igen Kathy Bates végre szerepelt!

Spoileres folytatás a tovább mögött.

ahs-11-1.png

Számomra az idei évad egyik legjobbja kétségtelenül Kathy Bates, aki beelőzi az állandóan mufurc Jessica Lange-et is, viszont eddig alig találkoztunk előbbivel. Az évad elején azt hihettük, hogy de jó lesz, aztán ahogy haladtunk előre egyre kevesebbet láthattuk őt, pedig nem ezt ígérték. A 11. részben viszont megkapta a maga kis játékidejét a karakter, igaz ez azzal járt, hogy az eddig felépített új énje egy laza csuklómozdulattal a kukába került. Talán szomorú ez, talán nem, de legalább a gonosz nagyasszony valóban gonosz volt. Bates pedig lubickolva fürdött a szerepben és jó volt látni.

Queenie is visszatért - mert ugye itt mindenkinek ez a szokása - tehát akár még ő is lehet az új Legfőbb, bár hozzáteszem, hogy engem már kevésbé érdekel ez a kérdés és csak nyugodtan ülve várom, hogy na vajon mi sül ki belőle, de nem érzem azt, hogy meglepetés lesz - bármi is legyen a vége. Ez mondjuk azt hiszem elég nagy baj.

ahs-11-2.jpg

Ami miatt elkeseredtem az a boszorkányvadászok kiiktatása volt. A jelenet, amúgy izgalmas és véres volt, de hogy ennyivel letudták az egészet az nagyon szomorú, holott azt hihettük, hogy azért lesz ebben valami csavar vagy egy kicsivel összetettebb izgalom, nem csak egy vérben úszó jelenet.

Cordelia amúgy megvakította saját magát, ami számomra meglepő volt, reméljük a későbbiekben szerepe is lesz ennek, Fiona már most nem nagyon mer a közelébe menni, hiszen a füle mögött annyi vaj van, csoda, hogy nem csorog ki.

ahs-11-3.jpg

Zoe és szőke fürtös kis szerelme pedig leléptek, hiszen Myrtle is ezt tanácsolta nekik, persze egy percig se gondoljuk, hogy nem térnek majd vissza. Amúgy ők ketten is belesüppedtek kicsit a sorozatba, pedig az elején nem így nézett ki.

Két epizód viszont még hátra van, talán egy kis tűzijáték és igazi horror is vár ránk, ahogy azt megszokhattuk és amiért megkedvelhettük a sorozatot.

Címkék: sorozat american horror story

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr865773084

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása