Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A szekrény már pedig tényleg szörnyeket rejt

2014.01.20. 10:39 Csabi87

Gyerekként gondolom mindannyian féltünk valami képzeletbeli szörnytől, ami vagy az ágyunk alatt várja, hogy a lábunk kibújjon a takaró alól és egyből elkapja védtelen bokánkat vagy ott a szekrényben élő fajta, aki a résnyire nyitott ajtókon keresztül les minket és akit Anyu és Apu nem lát, amikor a ruháinkat készíti össze, de mi tudjuk, hogy ott van.

Ugye milyen ismerős? Mondjuk újabban a fiatalok talán jobban félnek, attól, hogy egy VV Simon ül a konyha szekrényben vagy Hajdú Péter bújik meg az asztal alatt vagy netán, hogy az éjszakába Schobert Norbert azt suttogja, hogy ne egyél annyit, mert dagadt leszel.

Babadook-5.jpg

Mindenesetre azért a régi típusú gyermeki félelmekre szerencsére néha horrort is építenek. Legutóbb talán az Under the Bed volt ilyen, ami annyira nem is rossz, most pedig Jennifer Kent készült egy hasonló darabbal. A kenguruk földjéről érkező történetben egy megözvegyült anyukát és a kisfiát ismerhetjük meg, illetve Mr. Babadook-ot, aki egy ijesztő könyv gonosza és aki úgy tűnik, hogy valóban létezik.

Anya eleinte azt hiszi, hogy a a fia nem normális, azonban kis idővel kénytelen belátni, hogy Babadook igenis kilépett a lapokból és marhára híján van a jó modornak.

Előzetes a tovább után.

Címkék: előzetesek babadook

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr745771668

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása