Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Teen Wolf 3. évad 14. rész

2014.01.16. 13:44 Csabi87

A múltkor meglehetősen szegényes vagy legalábbis szolid epizód után a héten egy kicsivel gatyába rázottabbat kaptunk Teen Wolfból és csak sajnálhatjuk, hogy a sorozat nem fogja sosem levetkőzni a tini hatásokat, hiszen azok nélkül egy teljesen korrekt darab volna.

Viszont nézzük mi történt ez alkalommal. A tovább mögött spoilerezés következik.

tw-3-14-3.png

Tovább folyt a nyomozás az eltűnt lány ügyében, akivel kapcsolatban ott tettük pihenőre a dolgokat, hogy kiderül valószínűleg prérifarkas alakban él. Ez pedig bebizonyosodott és lényegében a mostani farkas adagunk arról szólt, hogy hogyan lehet visszahozni emberformába a lányt.

Kiderült, hogy a leghatásosabb az lehet, ha egy alfa elüvölti magát, ez viszont most érdekes, hiszen a történet híján van alfáknak, egyedül Scott lenne megfelelő alany, ő viszont nem tudja kontrollálni az átváltozásait és fél, hogy ha átmegy farkasba, akkor ott is marad - pont mint a lány.

Lelövöm a végét, mert kiderül, hogy átmegy alfába, de vissza is tud onnan jönni. Hurrá. Egyébként úgy tűnik, hogy az előző részt szanaszét csesző "jaj, hát visszajöttünk, de nyitva maradt az agyunkban a kapu és mi lesz most velünk" dolog megoldódott. Legalábbis Allison megtanult lőni, Stiles tud olvasni, Scott pedig vidáman váltogatja a farkas és emberi énét. Nyilván ez csak a látszat és lesz még ebből gebasz, más különben az első rész annyit is ért - mondjuk így se sokat.

tw-3-14-1.jpg

Visszatértek az irritáló ikrek is, egy felesleges jelenet erejéig, amikor is jól megverték Scottot, mivel úgy hitték, ettől majd alfa lesz, de nem lett, viszont kipipálhattuk a kötelező akció elemet, aminek a célja elvileg az lett volna, hogy feldobják az egészet, de ez nem igazán sikerült.

Amúgy pedig megoldódott az eltűnt lány ugye, ezért az FBI - Scott faterjával az élen - békén hagyja Stiles aput, ami felettébb fura, hiszen oké, hogy előkerült a lány, 8 évvel később, de senki nem kérdezett semmit, csak meglett, azt örültek. Na de kérem.... Olyan kínos volt ez, mint egy elcseszett CSI rész.

Kérek egy kis mosolyt is, hiszen úgy tűnik a szerelmi szálat is visszalopják a sorok közé, hiszen az ázsiai lánynak tetszik Scott, amit hősünk is megtud, a lány debil és szociálisan érzéketlen apja miatt - ami továbbra se vicces egyébként.

tw-3-14-2.jpg

Ja és ne feledkezzünk meg a másik kötelező dologról Stiles és Lydia jelenetéről, amit jó érzékkel sikerült összekokányolni máshonnan, de amúgy elég gyenge volt az is.

A feketeleves ellenére meg kell említeni, hogy Peter és Derek jelenetei viszont jók voltak, igaz marhára nem derült még ki, hogy ki volt aki fogva tartotta őket, de jeleneteikben legalább akadt működőképes poén, meg kisebb vérengzés is. Az a szál egyelőre érdekesnek tűnik, remélhetőleg most már többet foglalkoznak azzal.

Címkék: sorozat teen wolf

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr885761206

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása