Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Jurassic World Dr. Grant nélkül?

2014.01.12. 10:35 Csabi87

Persze nem kirívó az eset, hiszen Sam Neill karaktere a második dinó kalandból is kimaradt - a harmadikban meg ott volt, mégis szar volt a film - viszont meglehet, hogy a 2015-re tervezett Jurassic Worldben már nem tér vissza.

A színésszel az examiner.com készített egy interjút, amit amúgy érdemes lehet átolvasni, és abban kérdezték arról, hogy mit válaszolna, ha felkérnék legalább egy camoe szerepre. Neill elmondta, hogy úgy hiszi merőben új fejezet nyílik a történetben, új színészekkel, persze nem lenne ellenére a dolog, de szerinte nem számolnak már vele és ettől függetlenül is minden bizonnyal egy remek darab lesz az új Jurassic film.

samnei.jpg

Címkék: jurassic world

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr395753928

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Syracuse 2014.08.27. 23:46:09

Szerintem a 3. részt épp ő tette elviselhetővé, viszont Goldblum abszolút meggyőző volt az első két epizódban. Ennek ellenére tudtommal egyetlen korábbi szereplő sincs a stáblistán.

süti beállítások módosítása