Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Bohóc horror Eli Roth felügyelettel

2014.01.12. 10:10 Csabi87

Eli Roth színészként talán faszán gáncsolta el saját magát az Utórengésben, de azért nem áll meg az élet és producerként is igyekszik ezt azt az asztalra halmozni.

Ilyen lesz idén a Clown is. Ahogy azt a cím is sugallja bohócos horrorral lesz dolgunk, az előzetes pedig arról tanúskodik, hogy ez bizony még jól is elsülhet.

A rendezést Jon Watts vezényelte, míg a szereplők között a jó öreg Peter Stormare is feltűnik majd.

clown.jpg

A történet főhőse egyébként egy apa lesz - nem őt alakítja Stormare - aki a kisfia születésnapi ünnepségén bohócjelmezt bérel, magára ölti és szórakoztat. A móka végén azonban hamar kiderül, hogy ritka elbaszás történt, ugyanis a bohóc ruha gonosz fajta és hősünk nem képes levetni magáról a jelmezt szépen lassan pedig egy őrült gyilkossá változik.

Hmm, jól hangzik. Amúgy nem olyan régen a Félsz vagy halsz című antológiában is volt valami hasonló, igaz ez egyelőre jobbnak tűnik.

Az előzetesért kattints!

Címkék: előzetesek clown

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr195753943

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása