Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

ABC's of Death 1.5 - ilyen is lesz

2014.01.11. 09:02 Csabi87

Az ABC's of Death egy kicsit megosztó - szerintem pofás - antológia volt, amelyben nagyon rövid részekkel dolgoztak és az angol ABC betűit vették sorra. Összességében azt hiszem a vállalkozás sikeres volt, ennek köszönhetően pedig naná, hogy bejelentették a folytatást.

A producerek bejelentették, hogy ismét várják a jelentkezőket és a kisfilmeket, majd hátradőltek. A kreatív elmék pedig kaptak a dolgon és rengeteg rövidfilmet küldtek, aminek hála a második rész előtt kapunk egy ABC's of Death 1.5-öt is.

abc.jpg

Ha minden igaz ebben 26 kisfilmet láthatunk majd egymásután pakolva, a huncutság pedig annyi lesz, hogy ez alkalommal csak az M betűs filmek kapnak szerepet. Elvileg ez év első felében érkezik a kész változat, viszont csak digitális formában, míg szintén idén jelenik meg a tényleg második rész is, az viszont a mozikban is látható lesz, majd pedig lemezeken is érkezik.

Címkék: abcs of death 1.5

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr625750086

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása