Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Péntek 13 kézi kamerával

2014.01.10. 08:53 Csabi87

Bezony. Már jó ideje szóba került, hogy a következő Péntek 13 film kézi kamerás stílusban készülne el, a Paramount pedig miután a jogok visszakerültek, úgy döntött, hogy ebben van ráció. 

jason.jpg

A rajongók többsége valószínűleg rosszulléttel egybe kötve veszi tudomásul a most már elkerülhetetlent és csak erősen bízhatunk benne, hogy ez jó lesz. Ez persze azért is izgalmas, mert a 2009-es Péntek 13 hagyományos technikával készült és mégsem volt jó.

Mindemellett egyébként az új részre rebootként kell tekintenünk, csak, hogy tetézzem a dolgokat.

Egyelőre ezek az új infók.

Címkék: friday the 13th

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr665750063

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dzsézön 2014.01.10. 10:24:32

A kézi kamerás dolognak örülök, mert ahogy írtad kézi kamera nélkül is gyenge a legutóbbi és egyébként is így felesleges még egyet összebarmolni. Viszont a reboot dolog annyira nem begyere. Kíváncsi vagyok viszont, ha már erre adták a fejüket, akkor ebből ki tudnak-e hozni egy olyan részt , ami nem egy véres vígjáték, hanem mondjuk kicsit próbál félelmetes lenni, esetleg egy csipetnyi feszültséggel. Jó lenne!

süti beállítások módosítása